Växter

Människor trivs i organiska miljöer. Gröna växter skapar lugn, harmoni och en bättre inomhusmiljö. Ett naturligt ekosystem för bättre affärer.

  • Stort sortiment
  • Regelbunden skötsel
  • Blomsterarrangemang
  • Växtväggar
  • Växtlampor
  • Växttavlor
Från
59 kr
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Växter
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Grönt är skönt. Ditt kontor behöver en levande lunga.
För ett harmoniskt kontor

För ett harmoniskt kontor

Worky levererar en komplett lösning för växter på kontoret, inomhus eller utomhus. Växter ger en bättre och inspirerande arbetsmiljö, verkar ljuddämpande och balanserar luftfuktigheten.

Växter får människor att må bättre och därigenom ökar trivseln på kontoret. Dessutom förbättrar växter luften på ditt kontor.

Flexibelt
Flexibelt
Worky tar fram en specifik lösning för just ert kontor där ni kan hyra eller köpa växter och krukor med löpande skötsel från oss. Vid hyra står vi även för garanti om växterna behöver bytas ut. Med växter kan du även inreda och skapa rum i rum med olika avdelande krukor.
En inspirerande arbetsmiljö
En inspirerande arbetsmiljö
Oavsett om ni har ett kontor som delvis arbetar hemifrån eller inte så vill ni mötas av en miljö som lockar till en trevlig arbetsplats. Växter skapar en trevlig miljö som inspirerar och verkar ljuddämpande. Utöver dess synliga påverkan så ser växterna även till att rena luften i rummet.
Så enkelt
Så enkelt
Du behöver inte tänka på att vattna eller sköta om växterna, för det gör vi. Vi besöker ert kontor regelbundet för att vattna, ge säsongsmässig näring, beskära och damma av växterna så att de alltid ser gröna och friska ut. Emellanåt byter vi ut hela plantor eller bara byter jorden - allt ingår i vår löpande skötsel.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->
Hör av dig så berättar vi mer
Malmskillnadsgatan 32, 6tr
111 51 Stockholm