Växter

Människor trivs i organiska miljöer. Gröna växter skapar lugn, harmoni och en bättre inomhusmiljö. Ett naturligt ekosystem för bättre affärer.

  • Stort sortiment
  • Regelbunden skötsel
  • Blomsterarrangemang
  • Växtväggar
  • Växtlampor
  • Växttavlor
Från
59 kr
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Växter
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Grönt är skönt. Ditt kontor behöver en levande lunga.
För ett harmoniskt kontor

För ett harmoniskt kontor

Worky levererar en komplett lösning för växter på kontoret, inomhus eller utomhus. Växter ger en bättre och inspirerande arbetsmiljö, verkar ljuddämpande och balanserar luftfuktigheten.

Växter får människor att må bättre och därigenom ökar trivseln på kontoret. Dessutom förbättrar växter luften på ditt kontor.

Flexibelt
Flexibelt
Worky tar fram en specifik lösning för just ert kontor där ni kan hyra eller köpa växter och krukor med löpande skötsel från oss. Vid hyra står vi även för garanti om växterna behöver bytas ut. Med växter kan du även inreda och skapa rum i rum med olika avdelande krukor.
En inspirerande arbetsmiljö
En inspirerande arbetsmiljö
Oavsett om ni har ett kontor som delvis arbetar hemifrån eller inte så vill ni mötas av en miljö som lockar till en trevlig arbetsplats. Växter skapar en trevlig miljö som inspirerar och verkar ljuddämpande. Utöver dess synliga påverkan så ser växterna även till att rena luften i rummet.
Så enkelt
Så enkelt
Du behöver inte tänka på att vattna eller sköta om växterna, för det gör vi. Vi besöker ert kontor regelbundet för att vattna, ge säsongsmässig näring, beskära och damma av växterna så att de alltid ser gröna och friska ut. Emellanåt byter vi ut hela plantor eller bara byter jorden - allt ingår i vår löpande skötsel.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Ett urval av våra tjänster

Växtväggar

Växtväggar

Med våra växtväggar kan du skapa ett unikt, personligt och levande kontor. Istället för att måla eller tapetsera om, kan en växtvägg vara ett alternativ. Det är vackert och förbättrar dessutom luften. Växtväggar fungerar utmärkt såväl utomhus som inomhus och som rumsdelare i öppna landskap.

Växttavlor

Växttavlor

Varför inte komplettera din inredning med vackra och inspirerande växttavlor. Tavlorna är lätta att byta ut och finns i olika storlekar. De är dessutom perfekta för att spara golvyta, och kan lätt anpassas till många olika typer av lokaler.

Växtlampor

Växtlampor

Testa våra unika växtlampa där möts ljus och växter. Lampan har fem öppningar som gör att stjälkar och blad kan slingra sig ut. Den nedre delen är täckt med pimpsten som har en hög vattenhållande kapacitet och innehåller näringsämnen. Det gör att växterna bara behöver vattnas var tredje vecka.

Speciallösningar

Speciallösningar

Oftast arbetar vi med färdiga koncept, men vi vet av erfarenhet att det inte passar till alla kontor och platser. Därför erbjuder vi olika lösningar där vi skräddarsyr planering och växter efter just ditt kontor. Med andra ord, vi har något för alla.

Färdiga rumskoncept

Färdiga rumskoncept

Vi skräddarsyr ofta efter era lokaler och utrymmen men vi har stor erfarenhet vad som passar såväl kontor, offentliga miljöer, hotell -och restaurang, fastighetsförvaltning och fastighetsägare samt takträdgårdar och terrasser. Låt oss visa vad vi kan och få inspiration av våra kundcase

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm