Mötesbås

En snygg, bra och funktionell lösning när du behöver extra mötesrum, telefonbås eller konferensrum från 1-6 personer. En flyttbar mötespodd skapar en mer flexibel arbetsplats eller en rumsavdelare i ett landskap. Från enkel till avancerad design, funktion och storlek.

  • Addera rum i befintlig miljö
  • Branschledande tillverkare
  • Välj färg och inredning
  • Hyr, leasa eller köp
  • Flyttbara
  • Vi monterar på plats
Från
1399 kr/mån
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Mötesbås
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Smarta lösningar för det nya sättet att arbeta.
Stå ut eller smält in.

Stå ut eller smält in.

Våra mötesbås löser problemet med hög ljudnivå i öppna kontorsmiljöer. Mötesbåsen är ljudisolerade vilket innebär att du kan ha privata samtal utan att bli störd av dina kollegor, och dina kollegor slipper bli störda av dig.

Mötespoddarna är också ergonomiskt genomtänkta - här kan du sitta bekvämt när du jobbar. Mötesbåsen skapar en lugn och stressfri arbetsmiljö som medför gladare medarbetare som jobbar mer effektivt.

Mötesbåsen lyfter arbetsplatsen visuellt tack vare en modern design. De kan placeras fristående och fungerar bra som rumsavdelare. Du väljer själv om glasväggarna helt eller delvis ska vara frostade, för att skapa ännu mer avskärmning. Vi har modeller från flera tillverkare i olika prisklasser, kvaliteter, utrustning, färger och storlekar.

Telefonbås - 1 person
Telefonbås - 1 person
Telefonbåsen gör det enkelt för dig att ta ett videomöte eller privat samtal utan att bli störd av dina kollegor, och dina kollegor slipper bli störda av dig. Win-win. Vi kan erbjuda allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade. En bra lösning för en person.
Mötesbås - 2-4 personer
Mötesbås - 2-4 personer
Mötesbåsen gör dina möten ännu mer effektiva. Psst, det är faktiskt okej att använda mötesbåsen även om du inte har ett möte. Slå dig ner och slappna av. Vi har allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade. En bra lösning för två personer. I vissa bås kan man eventuellt sitta fyra personer i kortare perioder.
Mötesrum 4-6 personer
Mötesrum 4-6 personer
Mötesrummet, är avsedd för 4-6 personer. Det är den bästa platsen att skapa, planera, brainstorma, ha videomöten eller andra inspirerande möten. Eller bara koppla av en stund med en kopp kaffe. Vi kan erbjuda allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Tips om du funderar på att investera i ett mötesbås

Ert behov

Ert behov

De finns många exempel på varför man skaffar ett bås. Allt ifrån att ta enkla samtal och videomöten till fysiska möten eller bara ett arbetsrum som krävs för lite extra koncentration. Fundera igenom vad just ert bås ska klara av då det finns många olika lösningar som t ex bättre belysning för videomöten, loungemöblering till konferens eller brainstorming. Kanske ni skall ha kundmöten eller behöver ni fylla båset med mycket teknik.

Placering

Placering

De flesta bås har en bra förmåga att smälta in eller sticka ut om man så önskar. Många placerar båsen mot en vägg men dessa gör sig riktigt bra som rumsavdelare i t ex ett öppet landskap och med folierade fönster släpps ljus in men behåller avskildheten. De flesta båsen är även enkelt flyttbara med inbyggda hjul eller vagga man kan köpa till vilket skapar en mer flexibel lösning. Efter som de oftast endast kräver en enkel strömanslutning är det enkelt att göra själv. Tänk på takhöjd bör vara minst 220-240 cm och golvytan beror på bås men från 1x1 meter upp till 3x3 meter är det vanligaste.

Hyra, Leasa, köpa eller begagnat

Hyra, Leasa, köpa eller begagnat

Vad passar er bäst just nu? Marknaden för bås är extra het nu efter pandemiåren och skapar en bra eftermarknad. Då båsen är relativt lätta att flytta med till nästa lokal eller avyttra är köp eller leasing populärt. Men önskar du komma ner i pris eller vill ha det bekymmersfritt när hyrestiden är slut så passar kanske hyra bättre eller möjligheten att köpa ett begagnat bås.

Anpassa

Anpassa

Idag finns många bås i standardfärger och inredning som fungerar fint i de flesta miljöer och till lägre pris. Men flertalet tillverkare kan erbjuda många färgval både exteriört och interiört. Utöver det kan även specialfärger erbjudas med foliering till exakta önskemål. Finns även visa bås som utsidan kan användas som en whiteboard. Vi kan ofta också erbjuda olika inredningslösningar med möbler men även teknikpaket samt foliering av glasen.

Ljud och ljus

Ljud och ljus

När man tittar på en lösning med bås bör man fundera på om omgivningen eller de möten man ska ha kräver mer eller mindre ljudisolering. Inget bås är helt ljudisolerat då man skall kunna höra brandlarmet men det finns olika nivå som man bör titta på. Båsen har även fläktar som ofta är ställbara men är också en viktig aspekt gällande trivsel och ljud. När det gäller belysning finns även där olika bra och mindre bra ljuskällor samt vissa som har ett ljus som kommer från väggen som är bättre för videomöten.

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm