Mötesbås

En snygg, bra och funktionell lösning när du behöver extra mötesrum, telefonbås eller konferensrum från 1-6 personer. En flyttbar mötespodd skapar en mer flexibel arbetsplats eller en rumsavdelare i ett landskap. Från enkel till avancerad design, funktion och storlek.

  • Addera rum i befintlig miljö
  • Branschledande tillverkare
  • Välj färg och inredning
  • Hyr, leasa eller köp
  • Flyttbara
  • Vi monterar på plats
Från
1399 kr/mån
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Mötesbås
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Smarta lösningar för det nya sättet att arbeta.
Stå ut eller smält in.

Stå ut eller smält in.

Våra mötesbås löser problemet med hög ljudnivå i öppna kontorsmiljöer. Mötesbåsen är ljudisolerade vilket innebär att du kan ha privata samtal utan att bli störd av dina kollegor, och dina kollegor slipper bli störda av dig.

Mötespoddarna är också ergonomiskt genomtänkta - här kan du sitta bekvämt när du jobbar. Mötesbåsen skapar en lugn och stressfri arbetsmiljö som medför gladare medarbetare som jobbar mer effektivt.

Mötesbåsen lyfter arbetsplatsen visuellt tack vare en modern design. De kan placeras fristående och fungerar bra som rumsavdelare. Du väljer själv om glasväggarna helt eller delvis ska vara frostade, för att skapa ännu mer avskärmning. Vi har modeller från flera tillverkare i olika prisklasser, kvaliteter, utrustning, färger och storlekar.

Telefonbås - 1 person
Telefonbås - 1 person
Telefonbåsen gör det enkelt för dig att ta ett videomöte eller privat samtal utan att bli störd av dina kollegor, och dina kollegor slipper bli störda av dig. Win-win. Vi kan erbjuda allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade. En bra lösning för en person.
Mötesbås - 2-4 personer
Mötesbås - 2-4 personer
Mötesbåsen gör dina möten ännu mer effektiva. Psst, det är faktiskt okej att använda mötesbåsen även om du inte har ett möte. Slå dig ner och slappna av. Vi har allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade. En bra lösning för två personer. I vissa bås kan man eventuellt sitta fyra personer i kortare perioder.
Mötesrum 4-6 personer
Mötesrum 4-6 personer
Mötesrummet, är avsedd för 4-6 personer. Det är den bästa platsen att skapa, planera, brainstorma, ha videomöten eller andra inspirerande möten. Eller bara koppla av en stund med en kopp kaffe. Vi kan erbjuda allt från enklare modeller till mer avancerade och specialdesignade.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->
Hör av dig så berättar vi mer
Malmskillnadsgatan 32, 6tr
111 51 Stockholm