Handyman & Hantverkare

Professionella hantverkare och montörer för allt inom bygg, måleri och montering. Worky fixar allt från de enklare dagliga sysslorna till en större renovering.

  • Montering av möbler
  • Upphängning
  • Snickeri
  • Bygg
  • Måleri
  • Renovering
Från
495 kr/h
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Handyman & Hantverkare
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Småfix eller större renoveringsprojekt? Oavsett omfattning finns vi här för att hjälpa er.
Lång erfarenhet och hög kvalitet

Lång erfarenhet och hög kvalitet

Har du också tröttnat på de där små sakerna som aldrig riktigt blir klara eller kommit på något för att förbättra kontoret. Vi på Worky hjälper dig att byta glödlampan, sätta upp whiteboardtavlan och montera ihop möbeln. Med våra utbildade hantverkare kan vi även hjälpa dig med allt från måleri, el och vvs till ombyggnation och renoveringar.

Snabbt
Snabbt
Dra inte på saker i onödan. Gör det enkla och kontakta oss så är vi snabbt ute på plats för att utföra jobbet, eller planera ett större projekt. Vi kommer även gärna med lösningar på de problem du önskar lösa på just ert kontor.
Smidigt
Smidigt
Oavsett vad ni behöver hjälp med så kan ni känna er trygga med att vi tar hand om hela processen. Vi kan även komma med förslag på andra förbättringar och förändringar som kan göra er vardag lite bättre och enklare.
Enkelt
Enkelt
Ni får allt samlat på en faktura och en kontaktperson som sköter allt från start till slut. Vi kan utöver tim-pris även erbjuda ett fast pris för ett specifikt jobb eller projekt så att du kan känna dig trygg med vad du betalar.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Ett urval av våra tjänster

Monteringshjälp

Monteringshjälp

Professionell och pålitlig handyman för smidiga monteringsuppdrag på ert företag. Erfarenhet inom möbler, whiteboard, hyllor och annan kontorsutrustning. Noggrannhet och kvalitet i varje steg. Flexibel och på tid. Låt oss underlätta för er och fokusera på er kärnverksamhet.
Pris per timme (minimum 2 timmar)

495 kr exkl. moms
Bygga om?

Bygga om?

Våra skickliga hantverkare är experter på alla former av snickerier och väggbyggnation. Med en professionell och erfaren approach hanterar vi alla era byggbehov. Oavsett om det är specialanpassade möbler, bygga om en reception eller väggar som behöver konstrueras, kan ni lita på vår expertis. Vi tar stolthet i varje projekt och levererar hållbara och stilfulla lösningar. Låt oss förvandla era idéer till verklighet och skapa en trivsam arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att diskutera era byggplaner och låt våra hantverkare ta hand om jobbet professionellt och till högsta standard.

Pris per timme (minimum 2 timmar)

625 kr exkl. moms
Målning

Målning

Våra skickliga målare är experter på att utföra alla former av målerier på kontor. Vi tar hand om era målningsbehov med noggrannhet och precision för att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Oavsett om det är omfattande färgsättning av kontorsutrymmen eller touch-up-arbeten, kan ni lita på vår professionella approach. Vi använder högkvalitativa material och tekniker för ett perfekt resultat. Låt oss förvandla era kontorsväggar och ta era kontorsmålningar till nästa nivå med våra skickliga målare! Kontakta oss idag för att diskutera era målningsprojekt.
Pris per timme (minimum 2 timmar"

625 kr exkl. moms
VVS

VVS

Våra erfarna rörmockare är proffs på alla typer av VVS-arbeten. Vi hanterar reparationer, installationer och underhåll med expertis och pålitlighet. Med högkvalitativa material och beprövade metoder säkerställer vi ett problemfritt vatten- och avloppssystem för ert företag. Lita på våra kompetenta rörmockare för smidiga lösningar och pålitliga resultat. Kontakta oss idag för att diskutera era VVS-behov.

Pris per timme (minimum 2 timmar)

625 kr exkl. moms
EL

EL

Våra erfarna elektriker är specialister på alla typer av elarbeten. Vi utför installationer, reparationer och underhåll med hög kompetens och pålitlighet. Med fokus på kvalitet och säkerhet säkerställer vi att uppdraget utförs på rätt sätt. Oavsett om det handlar om nyinstallationer, felsökning eller uppgraderingar, kan ni lita på våra skickliga elektriker. Kontakta oss idag för att diskutera era behov inom elektriska arbeten.
Pris per timme (minimum 2 timmar)

625 kr exkl. moms
Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm