Handyman & Hantverkare

Professionella hantverkare och montörer för allt inom bygg, måleri och montering. Worky fixar allt från de enklare dagliga sysslorna till en större renovering.

  • Montering av möbler
  • Upphängning
  • Snickeri
  • Bygg
  • Måleri
  • Renovering
Från
495 kr/h
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Handyman & Hantverkare
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Ibland behöver man någon för småfix och ibland för ett större renoveringsprojekt. Worky finns här för att hjälpa dig med båda.
Lång erfarenhet och hög kvalitet

Lång erfarenhet och hög kvalitet

Har du också tröttnat på de där små sakerna som aldrig riktigt blir klara eller kommit på något för att förbättra kontoret. Vi på Worky hjälper dig att byta glödlampan, sätta upp whiteboardtavlan och montera ihop möbeln. Med våra utbildade hantverkare kan vi även hjälpa dig med allt från måleri, el och vvs till ombyggnation och renoveringar.

Snabbt
Snabbt
Dra inte på saker i onödan. Gör det enkla och kontakta oss så är vi snabbt ute på plats för att utföra jobbet, eller planera ett större projekt. Vi kommer även gärna med lösningar på de problem du önskar lösa på just ert kontor.
Smidigt
Smidigt
Oavsett vad ni behöver hjälp med så kan ni känna er trygga med att vi tar hand om hela processen. Vi kan även komma med förslag på andra förbättringar och förändringar som kan göra er vardag lite bättre och enklare.
Enkelt
Enkelt
Ni får allt samlat på en faktura och en kontaktperson som sköter allt från start till slut. Vi kan utöver tim-pris även erbjuda ett fast pris för ett specifikt jobb eller projekt så att du kan känna dig trygg med vad du betalar.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->
Hör av dig så berättar vi mer
Malmskillnadsgatan 32, 6tr
111 51 Stockholm