Kontorsstäd

Med Worky får du flexibel kontorsstädning som du kan skala upp och ned utefter era behov. Oavsett tillfälle och anledning kan vi på Worky hjälpa dig.

  • Kontorsstädning
  • Butiksstädning
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Fönsterputs
  • Eventstäd
  • Mattvätt
  • Golvvård
Från
365 kr/timme
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Kontorsstäd
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Ett rent kontor är en förutsättning för ett trivsamt och kreativt arbetsklimat.
Vikten av ett välstädat kontor.

Vikten av ett välstädat kontor.

Att ha rena och fräscha lokaler är en av grundpelarna för att personalen ska trivas på arbetsplatsen. Med löpande kontorsstädning skapar ni välskötta och rena ytor och golv som håller längre. Ett välstädat kontor är också viktigt för att minska smittspridning av sjukdomar vilket leder till minskade sjukskrivningar.

Med Worky får du flexibel kontorsstädning som du kan skala upp och ned utefter era behov.

Vi kan garantera dig att du kommer känna dig trygg med oss som din städleverantör. För oss är det självklart att:

Vår personal är alla utbildade och har lång erfarenhet inom städning och material.

Vår personal är försäkrade och har schyssta villkor.

Vi har alltid en rak och tydlig dialog och försöker alltid meddela eventuella förändringar.

Vi på Worky ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt och proffsigt utförda. Vi använder såklart endast miljömärkta kemikalier och städutrustning med minsta miljöpåverkan.

Flexibelt
Flexibelt
Worky har en flexibel lösning med städning för ert behov, vi sätter samman städschema tillsammans med er. Du har alltid möjligheten att pausa eller utöka ert städavtal. Vi erbjuder ett kort avtal med endast 4 veckors uppsägning så ni kan känna er trygga vid oväntade förändringar. Självklart ska det vara enkelt!
Engagemang
Engagemang
Vår personal är engagerad och brinner för att alltid göra det bästa för er. Arbetsledaren kvalitetssäkrar och har tät kontakt med personalen vilket skapar trygghet och noggrannhet. Gör städningen mer personlig!
Tryggt & Hållbart
Tryggt & Hållbart
Lita på oss! Worky säkerställer att nyckelavtal och bakgrundskontroll alltid görs regelbundet vid start. Vi har också låg personalomsättning med fokus på utbildningar och kollektivavtal. Vi är noga med att alltid använda de senaste produkterna för en hållbar städning.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Ett urval av våra extratjänster

Flyttstädning

Flyttstädning

Worky vet är det både tids- och energikrävande att flytta och behöver att veta att din nya arbetsplats får den sista touchen innan ni flyttar in samt att ni vet att ni lämnar den gamla i rätt skick.

Storstädning

Storstädning

Vi på Worky rekommenderar att man passar på under sommaren och kanske en till två gånger till om året att göra en storstädningen utöver den dagliga städningen. Då passar vi på dammtorkning/dammsugning ovanför räckhöjd som rörinstallationer, ventiler och väggar samt mer grundligt rengöring från golv till tak. Vi skräddarsyr städningen till vad som behövs i era lokaler. Vill man komplettera med en ordentliga golvvård med maskin eller fönsterputs planerar vi in det också.

Fönsterputs

Fönsterputs

När vår- eller höstsolen visar sin bästa sida bör även era fönster göra detta. Låt oss på Worky med erfaren personal snabbt och effektivt med miljövänliga medel och rätt utrustning se till dina lokaler blir ljusa, trivsamma och uppskattade av både medarbetare och kunder. Vi kan komma ut och göra en behovsanalys eller kan ni enkelt få ett förslag genom att ge oss mått och antal fönster så planerar vi tillsammans en dag för genomförandet.

Golvvård

Golvvård

Alla golv behöver lite extra kärlek ibland för att behålla och få tillbaka sin lyster. Oavsett om ni har hårda golv som sten och klinker eller mjuka golv som linoleum, trä eller heltäckningsmatta har vi på Worky både verktyg och kunskap för hjälp dig både i vardagen eller som en extra omgång under året. Behöver vi ta bort salt och smuts efter vintern har vi de rätta grovrengöringarna till polishprodukterna för ett bra resultat. Vi kan ofta erbjuda dessa på tider som påsk, sommar m m där det passar att flytta möbler för ett extra bra resultat.

All förbrukning ni kan behöva

All förbrukning ni kan behöva

Oavsett vilken typ av städförbrukning ni kan tänkas behöva har vi på Worky genom kontorsgiganten.se ett av sveriges bredaste utbud där vi märkesoberoende kan erbjuda allt i från förbrukning, kem, verktyg till stora städmaskiner från flera tillverkare som Nilfisk och Kärcher med flera. Vill ni att vi i samband med städet ser till att sköta beställningarna både på städmaterial och torkpapper, servetter, whiteboardrengöring med mera så ordnar vi det också.

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm