Återvinning & Sekretess

Med Worky får du en av branschens miljövänligaste återvinning för alla ändamål. Vi har allt från standardiserade lösningar till kundspecifika.

 • Miljörör
 • Återvinningsmöbler
 • Egen design av miljörör
 • Kompostmaskin för matavfall
 • Destruktion av sekretessbelagt material
 • Farligt avfall
Från
179 kr/tömning
Exkl. moms
Kontakta oss
->
Återvinning & Sekretess
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Enkelt, fossilfritt och hållbart. 100% grön återvinning för kontor & fastigheter.
Vi hjälper er hela vägen till återvunnet

Vi hjälper er hela vägen till återvunnet

Återvinning av allt från papper, plast och glas till metall, batterier, elektronik och toners. Ja, vi sköter allt under ett tak. Vi kan för ditt kontor ta fram allt från grova kärl till soprum till att trycka din logotyp på ett miljökärl. Varför inte en snygg möbel som gör återvinningen mycket roligare och snyggare på kontoret? Valmöjligheterna är oändliga och vi hjälper er gärna ta fram ett unikt paket för just er.

För det känsligare avfallen som är sekretessbelagda eller som du vill vara extra noga med destrueras på ett korrekt sätt så har vi lösningen för det också. Vi ser till att hämta och plombera ert känsliga material, både teknik och fysiska dokument. Sedan destruerar vi innehållet på vår partners egen anläggning så att informationen aldrig kan återskapas. Efter avslutad process mottager ni ett destrueringsintyg.
Vår hantering är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001 och all hantering av allt material sker av säkerhetskontrollerad anställd personal.

En hållbar lösning
En hållbar lösning
Worky jobbar som en klimatneutral leverantör med fossilfria hämtningar som ger er 100% gröna återvinnings abonnemang. En gång per år så kan vi vid önskemål skicka en hållbarhetsrapport specifikt för er.
Matavfall
Matavfall
Worky kan erbjuda en unik lösning som är anpassad för den nya lag på matavfall som träder i kraft januari 2023. Med vår kompostmaskin får du en lösning på plats som luktfritt tar hand om avfallet och du slipper hanteringen av kompostpåsar.
Tydlig prissättning
Tydlig prissättning
Vi ger ett tydligt och enkelt fast pris. Worky erbjuder ett abonnemang med tömning och hyra av miljörör inkluderade. Vårt mål är att återvinning ska bli en del av ett miljötänk även på ert kontor.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Produktexempel

Helautomatiserad kompostmaskin

Helautomatiserad kompostmaskin

Nu kan du sluta cirkeln med en automatiserad, miljövänlig och snyggt designad kompostmaskin! På bara några dygn omvandlas matavfallet till en näringsrik och återanvändbar kompostjord.

 • Med hjälp av effektiva mikroorganismer bryts det organiska avfallet ned till en värdefull restprodukt i kompostmaskinen. Restprodukten på 15-20 % är en ekologisk och näringsrik kompostmassa som med fördel kan användas som jordförbättring.
 • Minskar avfallsvolymen med upp till 90%
 • Sänker både avfallskostnaderna och kräver inga transporter
 • Med mikrobiell teknik – inga maskar eller tillsatser
 • För bruk året om!\n• Lukt- och kladdfri matavfallshantering
 • Hygienisk och fri från ohyra/ skadedjur
 • Kompostmaskinen är enkel att hantera och kräver minimalt underhåll.
 • Den näringsrika kompostjorden spädes med fördel ut till växtnäring eller används som jordförbättring i hemmet och på arbetsplatsen. Varför inte dela med till kollegor, vänner och familj i fina papperspåsar!
29995 kr exkl. moms
Avfallskomprimator

Avfallskomprimator

Avfallskomprimatorn Superlizzy minskar avfallsmängden med upp till 90% och separerar det fasta avfallet från det flytande.

En avfallskomprimator unik i sitt slag med separeringen av vätskan från det fasta avfallet och som reducerar antalet tömningar och hämtningar av avfallet i betydande mängd. Tillsammans sparar det tid, pengar och inte minst på vår miljö.

 • Snabb avkastning på investering
 • En komprimator ersätter 4 till 8 standard behållare
 • Automatiskt inkastlucka och meddelar när det är dags att tömma\n• Inga fler läckande påsar eller överfulla behållare
 • Hygienisk och gästorienterad lösning
 • Exemplarisk för miljöer med stora avfallsmängder såsom restaurangkedjor, kontorskomplex, mässor, skolor, sjukvård, shoppingcenters, stationer, flygplatser m.fl.
Soptunna Brooklyn Bin

Soptunna Brooklyn Bin

Eleganta avfallsbehållaren Brooklyn Bin Singel en snygg inredningsdetalj i de flesta miljöer. En äkta klassiker, återuppfunnen för vår tid som är inspirerad av den ikoniska amerikanska soptunnan. 1 rulle med 25 st plastsäckar 70 liter ingår.

En tunna med hög kvalité i tidlös och klassisk design. Pulverlackerad stålplåt i matt färg. Säckhållare i tunnan. Tunnor står på platta med låsbart länkhjul ø 100 mm, varav ett med broms.

Komplettera gärna med flera tunnor i olika storlekar efter era avfalls behov. Finns i flera färger och lock med symboler för en enklare källsortering

Ett förslag på olika lösningar vi har på produkter för sop/avfallshantering

Unit High

Unit High

Sortera snyggt och funktionellt på höjden

Utnyttja höjden med Unit High när golvutrymmet är begränsat. Sorteringsmöbeln Unit High har tagits fram som komplement till den lägre versionen Unit, och är ett bra alternativ för mindre lokaler. Enheterna passar dessutom utmärkt tillsammans. Lösningen går att få i flera utföranden; med 4 eller 6 inkast för 19-literskärl, utdragbara lådor, med hel eller delvis ventilerad front.

Möbeln är vitlackerad i standardutförande men kan fås i valfri kulör för dig som på ett tydligt sätt vill markera vad som ska återvinnas eller matcha företagets profil. Denna möbel är endast till försäljning, till skillnad från våra kärl, burar och miljörör som hyrs ut.

Kite

Kite

Modulerbar prisvinnare för arbetsplatsen

Kite är en modulerbar källsorteringsmöbel som passar lika bra fristående som mot en vägg. Den innovativa formen designad av Annica Doms har belönats med Red Dot Design Award och German Design Award. Kite finns i elva RAL-färger med lock i två standardfärger. Locket kommer i åtta olika utföranden med varierande håldesign och screentryckt symbol för olika typer av avfall. Möbeln rymmer 70 liter och är anpassad för sopsäck om 85-125 liter.

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm