Kontorsflytt

Med Worky får du en bra och smidig kontorsflytt. Låt oss projektleda och ansvara för flytten så kan du och dina kollegor fokusera på annat.

  • Lån av Flyttkartonger
  • Ned- & uppackning
  • Demontering & montering
  • Bortforsling & Återvinning
  • Magasinering
  • Flyttstädning
  • Återställan av lokal - bygg/måleri
Kontakta oss
->
Kontorsflytt
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Påfrestande företagsflytt kräver pålitlig leverantör
Ett helhetsgrepp om din flytt

Ett helhetsgrepp om din flytt

Att flytta ett kontor kan vara påfrestande för personal och ofta måste en eller flera personer internt fungera som projektledare. Låt kollegerna fortsätta arbeta med det dem är bra på och överlåt resten till oss på Worky - experten på kontors- och företagsflytt.

Visst vore det skönt att endast vara i kontakt med ett företag som ordnar din företagsflytt i sin helhet?

Vi tänker miljö
Vi tänker miljö
Under en kontorsflytt blir det ofta aktuellt att återvinna vissa inventarier. Vi källsorterar allt i enlighet med gällande regelverk men har även möjlighet att genom er skänka bort möbler och annat i fint skick via våra välgörenhetskanaler. En god gärning där den passar som bäst.
Flytt enligt Svensk standard
Flytt enligt Svensk standard
För att ni ska kunna känna trygghet under arbetets gång så följer vi de standarder och principer som gäller i den svenska flyttbranschen. Vi har alla de tillstånd som krävs och är ansvarsförsäkrade – allt för att du ska kunna slappna av medan vi utför flytten.
Enkelhet
Enkelhet
När vi mottagit din förfrågan skickar vi en offert till dig. Vi är noga med att tydligt visa alla kostnader så du alltid kan känna dig trygg med att det inte ligger några dolda avgifter i priset.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Ett urval av våra flyttjänster

Lån av flyttkartonger

Lån av flyttkartonger

Flyttkartonger kan du låna gratis genom oss i den mån vi har lediga flyttkartonger. Du kan, mot en avgift få kartongerna levererade till er två veckor innan planerad flytt och lämna eller be oss hämta dem tillbaka senast två veckor efter utförd flytt.
Packmaterial ingår ej i lån av flyttkartonger. Du kan naturligtvis köpa detta hos oss.

Magasinering

Magasinering

Magasinering av möbler eller andra företagsinventarier är en praktisk lösning för företag som vill växa eller behöver skära ner på sin verksamhet tillfälligt. Vi erbjuder flexibla lösningar med både kort- och långtidsmagasinering samt möjlighet att anpassa storleken på lagringsutrymmet efter behov. Det är också tryggt och säkert, med säker förvaring och tillgängliga verktyg för en organiserad lagring. På så sätt kan du fokusera på din affärsverksamhet utan distraktioner, medan vi tar hand om dina saker på ett säkert sätt.

Smidig flyttstädning

Smidig flyttstädning

Låt Worky hjälpa dig att göra en grundlig flyttstädning på både det gamla och nya kontoret i samband med flytten för att både spara tid och pengar. Genom att samla de olika flyttprojekten i ett enda projekt minskar man risken för att viktiga detaljer missas. Dessutom ger det en lugn när det utförs av oss där vi kan agera samordnadet av de olika delarna. En professionell städning kan också bidra till en ren och fräsch start på det nya kontoret, samtidigt som man säkerställer en smidig övergång.

Bortforsling & Återvinning

Bortforsling & Återvinning

En kontorsflytt kan vara en stressig och krävande uppgift, särskilt när det gäller att hantera bortforsling och återvinning av gamla möbler och utrustning. Worky kan hjälpa dig att göra denna process smidigare och mer hållbar. Du vara säker på att det görs på ett ansvarsfullt sätt och att allt behandlas enligt miljöstandarder.

Genom våra samarbeten med välgörenhetsorganisationer erbjuder vi som företag möjligheten att skänka föremål till välgörenhet så vi tillsammans kan skapa en mer hållbar och rättvis värld.

Återställan av lokal - bygg/måleri

Återställan av lokal - bygg/måleri

Vi förstår hur viktigt det är att uppfylla hyresvärdens krav när det gäller att återställa en lokal till sitt ursprungliga skick. Därför erbjuder vi en omfattande återställningstjänst som garanterar att lokalen återställs enligt hyresvärdens önskemål.

Vårt erfarna team av hantverkare och målare är specialiserade på att utföra alla typer av bygg- och måleriarbeten som krävs för att återställa en lokal.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en pålitlig och professionell tjänst till ett konkurrenskraftigt pris. Vi arbetar tätt tillsammans med er för att säkerställa att alla deras krav uppfylls inom angiven tidsram.

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm