Kaffe & Vatten

Inget kontor fungerar utan kaffe. Med Worky har ni en komplett lösning för kaffe, te, vatten och tillbehör anpassat för er arbetsplats.

  • Inga bindningstider
  • Hållbara alternativ
  • Smaktester
  • Enkel och bra service
  • Maskiner med hög kvalité
  • Möjlighet till testperiod
Kontakta oss
->
Kaffe & Vatten
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Ett flexiblare kaffe- och vattenavtal, som ni vill ha det.
Gott kaffe - minus krångel.

Gott kaffe - minus krångel.

Workys lösning för kaffe och vatten på kontoret innefattar ett fullt funktionsåtagande; finansiering, service och underhåll. Worky har ett brett utbud av lösningar för kaffe och te på kontoret. Allt ifrån det enkla till det mer sofistikerade, så det passar er kultur.

Stort utbud
Stort utbud
Worky har en kaffelösning för alla behov, till både små och stora företag. Vi erbjuder ett högkvalitativt och brett sortiment av espressomaskiner, färskbryggt och vattenmaskiner. Vi vet hur viktigt kaffe är och att det ska smaka gott! Därför har vi ett stort urval av kaffebönor och självklart kan vi även erbjuda smaktester vid start.
Smidig service
Smidig service
Du kan lita på oss att allt fungerar som det ska för ett gott kaffe. Vi kommer ut regelbundet för att säkerställa och genomföra service av maskinerna. Skulle något strula är vi på plats redan samma dag. En kaffemaskin får helt enkelt inte stanna, det vet vi.
Ingen bindningstid
Ingen bindningstid
Vi litar på nivån och kvaliteten i våra tjänster och vet att våra kunder stannar av den anledningen. När du hyr kaffemaskin från oss på Worky kan vi lova dig en smakupplevelse utöver det vanliga och du binder aldrig upp dig i långa krångliga avtal. Du kan när som helst och utan att ange orsak, säga upp avtalet på 6 månader.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Produktexempel

Kaffemaskiner från Jura

Kaffemaskiner från Jura

Jura är en tillverkare som har ett brett sortiment kaffemaskiner som är avsedda för miljöer där mellan 10 och 200 koppar kaffe avnjuts varje dag. Nymalda kaffespecialiteter med en knapptryckning.

Välj från flera olika modeller med allt från massor med specialiteter, finskummare för mjölk, tydliga displayer, helautomatisk rengöring och flera tillbehör för att göra er fikastund till den bästa med minsta möjliga problem.

Låt våra experter på worky vägleda er samt provställa och smaktesta.

Kaffemaskiner från Franke

Kaffemaskiner från Franke

Franke för er som har en större verksamhet med helautomatiska funktioner som med en tydlig display som kan visa ert företags logotyp förutom alla de unika kaffeval ni kan välja. De mest exklusiva modellerna är försedd med funktioner för både veganska och komjölksbaserade drycker.

Låt oss på Worky visa dig in i Franke´s värld av kaffemaskiner med baristakvaliteter

Kaffebryggare från Coffee Queen

Kaffebryggare från Coffee Queen

Coffee Queen med sitt ursprung i Värmland har allt ifrån deras klassiska bryggare med glaskanna till olika termoslösningar för det lite mindre företaget till mellanstora som önskar den härliga doften av nybryggt kaffe som man delar i en kanna. Finns i flera olika modeller som kan köpas direkt på kontorsgiganten.se och och om man önskar ha hjälp med vattenanslutning på de modeller som har det hjälper vi på Worky till med våra snabba installatörer.

Dricksvattenlösningar från Escowa

Dricksvattenlösningar från Escowa

Escowa har levererat nordiska vattenautomater sedan 1986 och vi kan erbjuda deras breda utbud av vattentorn, tappar, möbler till fristående automater med kylt och kolsyrat. Låt oss på Worky presentera en produkt som passar in hos just er med en design och lösning.

Stort sortiment på fikatillbehör

Stort sortiment på fikatillbehör

Worky som är en del av Kontorsgiganten.se kan erbjuda ett stort sortiment av kaffe, te, läsk, kakor eller varför inte en liten chokladbit och mycket mer som kan behövas runt en fikastund. Utöver det sortimentet kan vi till våra professionella maskiner erbjuda specialkaffe och smaksättare i olika sorter och tillverkare för den där extra lilla guldkanten.

Kaffemaskiner från Animo

Kaffemaskiner från Animo

Animo har funnits på marknaden i mer än 70 år och finns i fler än 75 länder runt om i världen. Riktigt gott kaffe kräver en bra maskin. Och en bra maskin kräver erfarenhet, expertis och engagemang.

Animo gör kaffebryggare och utrustning för människor som vill servera gott kaffe. Användarvänliga maskiner som är hållbara och bekväma att underhålla samt med en mängd olika alternativ.

Animo´s maskiner erbjuder ett stort utbud av färska, varma drycker kopp efter kopp. Allt från nymalen espresso, cappuccino eller latte macchiato till te, varm choklad och färdiga soppor.

Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm