Profilprodukter

Worky har ett omfattande utbud av profilprodukter. Allt för att du skall kunna göra det bästa intrycket på kunder, partners och medarbetare.

  • Över 100 000 profilartiklar
  • Köp med eller utan tryck
  • Många olika trycktekniker
  • Enkel webbshop
  • Expertis för frågor
  • Originalarbeten
Kontakta oss
->
Profilprodukter
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Den stolthet man känner för sitt varumärke, samma stolthet skall man känna över sakerna man sätter varumärket på.
Proffs på profil

Proffs på profil

Worky hjälper er med utformning av era profilprodukter för bästa resultat. Du har samma kontakt som för hela ditt engagemang hos oss. Flexibelt och överskådligt, och allt samlas på samma faktura. Worky kan erbjuda över 100 000 artiklar. Det ska finnas en tanke bakom varje produkt man sätter sitt märke på. Worky hjälper dig hitta rätt.

Stort utbud
Stort utbud
Vi har över 100.000 artiklar i vårt standardsortiment med en enorm bredd av kända varumärken och prisvärda alternativ. Utöver det hjälper vi dig med specialproduktion av både kläder och produkter. Har du specifika krav eller önskemål? Hör av dig till oss så ger vi dig snabbt några anpassade förslag. Se mer på workyprofil.se där du även ser priser på hela sortimentet.
Behöver ni inspiration
Behöver ni inspiration
Har du en idé, ett event eller en konferens? Ställ frågan till oss så kan vi på Worky hjälpa dig att ta fram en paketering som lämpar sig just för det tillfället, oavsett om det gäller give-aways, personalkläder eller tält och flaggor till mässan.
Hållbara alternativ
Hållbara alternativ
Worky har självklart ett brett utbud av hållbara och miljövänliga produkter inom alla kategorier. För oss är det viktigt att det alltid finns alternativ som är lite snällare för miljön. Vi har bland annat moderiktiga profilkläder som är Oeko-tex certifierade, mycket av ekologisk bomull eller andra plagg av återvunna PET-flaskor.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->

Ett urval av våra tjänster

Originalarbete

Originalarbete

Nästan alla produkter och tjänster vi erbjuder kräver mer eller mindre originalarbete. Ofta så ingår dessa i arbetet men ibland kan ni behöva våra proffs för att få till den sista finishen eller skapa det från grunden. Kontakta oss så berättar vi mer och ger er ett kostnadsförslag innan vi börjar.

Arbetskläder

Arbetskläder

Optimera din arbetsdag med vårt förstklassiga sortiment av arbetskläder som kombinerar stil, komfort och säkerhet. Vi har lång erfarenhet som pålitlig leverantör och samarbetar med de bästa varumärkena för att ge dig det bästa.
Slitstarka byxor, skyddsjackor och ergonomiska skor - allt du behöver för att höja din professionella image och trivsel på jobbet. Gå med i vårt nätverk av nöjda kunder redan idag!

Allt för mässan eller kickoffen

Allt för mässan eller kickoffen

Gör ett starkt intryck på din nästa företagsmässa eller kickoff med våra trevliga profilprodukter! Välj bland ett brett utbud av innovativa och stilfulla produkter som bär ditt företags varumärke. Från praktiska mässväskor, roll-ups och trendiga kläder till moderna teknikprylar - skapa minnesvärda ögonblick och låt ditt företag sticka ut ur mängden. Beställ nu för att lyfta ditt företag till nästa nivå!

Personalgåvor

Personalgåvor

Överraska och uppskatta dina anställda med minnesvärda personalgåvor! Vårt sortiment erbjuder det perfekta valet för varje tillfälle. Från julgåvor av mindre värde till sedvanliga jubileumsgåvor - våra gåvor är både uppskattade och skattefria. Ge tillbaka till ditt dedikerade team med exklusiva presenter som visar din tacksamhet och stärker företagskulturen. Utforska våra unika alternativ och ge dina anställda gåvor som blir en källa till glädje och motivation.

Trycksaker

Trycksaker

Idag finns det en unik möjlighet att stick ut i en digital värld med olika trycksaker. Med ny teknik så kan man enkelt få 4-färgstryck på allt i från foldrar, kuvert, visitkort till special tryckta produkter i färg och form som matcher ert företag eller budskap. Kolla med oss om du har en idé eller om ni vill utnyttja vår kreativitet för att hitta det rätta till dig

Hör av dig så berättar vi mer
Malmskillnadsgatan 32, 6tr
111 51 Stockholm