Profilprodukter

Worky har ett omfattande utbud av profilprodukter. Allt för att du skall kunna göra det bästa intrycket på kunder, partners och medarbetare.

  • Över 100 000 profilartiklar
  • Köp med eller utan tryck
  • Många olika trycktekniker
  • Enkel webbshop
  • Expertis för frågor
  • Originalarbeten
Kontakta oss
->
Profilprodukter
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Den stolthet man känner för sitt varumärke, samma stolthet skall man känna över sakerna man sätter varumärket på.
Proffs på profil

Proffs på profil

Worky hjälper er med utformning av era profilprodukter för bästa resultat. Du har samma kontakt som för hela ditt engagemang hos oss. Flexibelt och överskådligt, och allt samlas på samma faktura. Worky kan erbjuda över 100 000 artiklar. Det ska finnas en tanke bakom varje produkt man sätter sitt märke på. Worky hjälper dig hitta rätt.

Stort utbud
Stort utbud
Vi har över 100.000 artiklar i vårt standardsortiment med en enorm bredd av kända varumärken och prisvärda alternativ. Utöver det hjälper vi dig med specialproduktion av både kläder och produkter. Har du specifika krav eller önskemål? Hör av dig till oss så ger vi dig snabbt några anpassade förslag. Se mer på workyprofil.se där du även ser priser på hela sortimentet.
Behöver ni inspiration
Behöver ni inspiration
Har du en idé, ett event eller en konferens? Ställ frågan till oss så kan vi på Worky hjälpa dig att ta fram en paketering som lämpar sig just för det tillfället, oavsett om det gäller give-aways, personalkläder eller tält och flaggor till mässan.
Hållbara alternativ
Hållbara alternativ
Worky har självklart ett brett utbud av hållbara och miljövänliga produkter inom alla kategorier. För oss är det viktigt att det alltid finns alternativ som är lite snällare för miljön. Vi har bland annat moderiktiga profilkläder som är Oeko-tex certifierade, mycket av ekologisk bomull eller andra plagg av återvunna PET-flaskor.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->
Hör av dig så berättar vi mer
Malmskillnadsgatan 32, 6tr
111 51 Stockholm