Event, Studio & Streaming

Vi bygger event. Från start till slut. Tillsammans med dig. Vi på Worky bestämmer inte vem som skall stå på scenen och vi planerar inte långsiktiga eventstrategier. Däremot bygger vi upp scenen så att de som står på den syns och hörs. Vi skapar miljöer för dina gäster så att de kan sitta ner och äta och vi genomför din eventstrategi rent praktiskt.

Kontakta oss
->
Event, Studio & Streaming
Stop. Paus. Play!
Glöm mångåriga och snåriga avtal. Med Worky kan ni pausa, stoppa, skala upp/ner när ni vill. Som det borde vara.
Lägg till. Ta bort.
Välj tjänster allt eftersom era behov förändras. Total kontroll och överblick. Med en kontakt och en faktura.
Garanterat nöjd.
Vi säkerställer löpande kvaliteten i alla utförda tjänster och agerar blixtsnabbt på era önskemål. Bli hjälten med Worky.
Ett event kan vara en utmaning. Vi på Worky älskar utmaningar.
Möjligheternas mötesplats

Möjligheternas mötesplats

Ditt engagemang med oss är alltid flexibelt och med bra villkor. Alla som jobbar har självfallet också kollektivavtal, schyssta villkor och rätt försäkringsskydd. Vår personal som kommer är professionella och håller en hög säkerhet i era lokaler.

Några av våra tjänster inom event:

  • Idé & Design
  • Teknisk Koordinering, 3D-visualisering, Ritningar
  • Scener, Ljud-, Ljus- och Bildteknik
  • LED storbildsskärmar och Specialeffekter
  • Mässbyggnationer, Inredning, Installationer & Tygintäckning
  • 3 proffsiga studios
Vi hjälper dig med enstaka tjänster eller en helhetslösning
Vi hjälper dig med enstaka tjänster eller en helhetslösning
Ett urval av våra specialtjänster: - Idé & Design - Teknisk Koordinering - 3D-visualisering - Ritningar - Scener - Ljud-, Ljus- och Bildteknik - LED storbildsskärmar - Specialeffekter - Riggning, Tillverkning, Konstruktioner, Monterbyggnationer, Logistik, Lagerhållning och Service - Mässbyggnationer, Exposystem, Mäss- och eventmatta, Tryck- och print - Inredning, Installationer & Tygintäckning - Basutrustning inom Data/IT - 3 proffsiga studios( läs mer) för digital event som produktlanseringar, Streaming och Webinar m m
Engagerad personal
Engagerad personal
Vi ser till att ge er utbildad och professionell personal avsett det gäller teknik, eventstäd eller catering eller andra personer runt ert event. Vi arbetar med en hög säkerhet och är tydliga med vad som krävs för att få till ert event så smidigt och lyckat som möjligt efter era önskemål!
Livesändning, hubmöte eller hybridevent?
Livesändning, hubmöte eller hybridevent?
Vi kan idag erbjuda 3 proffsiga studios i Stockholm för digital event som produktlanseringar, Streaming och Webinar m m för er som vill höja nivån. I lokalerna anpassar vi med rätt personal för projektet. Vi kan sända ut ditt projekt som en livesändning från vår studio till dina digitala tittare, men det kan också genomföras som ett hubmöte där flera lokaler kopplas ihop med varandra. Eller också som ett hybridevent med både fysiska och digitala deltagare.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Skicka
->
Hör av dig så berättar vi mer
Sveavägen 20
111 57 Stockholm